BLOGGEN NARLAGD

Har skaffat ny blogg men denna kommer att finnas kvar ett tag :

VIBREE.BLOGG.SE
VIBREE.BLOGG.SE
VIBREE.BLOGG.SE
VIBREE.BLOGG.SE
VIBREE.BLOGG.SE

Gå in nuuu, mycket bättre blogg än denna !
bye

Imorron...Ska jag och Mamma Barnvakta mina kusiner.
Det betyder att det kommer att vara 4 små barn här som springer runt -.- Men haha neej jag älskar att vara med dom! Vi ska gå på Natuurhistoriska museét typ och chilla... Ska ta mycket foton när vi är där, kanske inte är så kul för er att se men men! haha men saknar dom det ska bli kul att va med dom igen. Nike ska också följa med som extra hjälp. Kommer därför ha fult upp och inte blogga så mycket.

Första dagen på 2012Tjabba, Har precis kommit hem från Hornstull där jag har vart med Nike och hennes mamma. Vi gick till en dansskola för att kolla läget lite typ :/ Vi ville se hur det ser ut och sånt, jag och Nike och några till kanske börjar där nästa tarmin! Ska bli jätter kul isånna fall för det är Bounce som undervisar och dom är as bra. Känner att kag måste sattsa mer på dansen för att min dröm ska gå i uppfyllelse! Hade ju tänkt bli Brodway stjärna i New York så ...
Efter vi hade kollat in stället gick vi och fikade. Våra mammar pratade typ i 5 år så vi kom nyss hem, men det var roligt.

RSS 2.0