Bye

Nu är denna blogg nerlagd! har startat en ny ---------> http://melovesit.blogg.se
Hjedå bloggen!

Planer för framtiden.....K.bry

Har varit hos Tintin och chillat ;)
Var kul, fett skön familj hahah :) <3
Jag har bestämt mig nu, jag kommer att byta blogg imorron. Men jag kanske inte börjar blogga på den förs efter helgen. Då kommer jag börja om helt och försöka bli bättre på att variera mitt bloggande med mer bilder, ny outfit, mina åsikter m.m Det kommer bli mycket bättre än den här bloggen #promise.
Imorron ska jag sova hos Nike och på Lördag ska jag sova hos henne igen, hahah <3 Aja, vi kommer iallafall göra en helt ny design och jaa allt kommer att bli nytt!!!!!!

pallar inte rubrik

Sitter och kollar på typ ovanliga barnkalas, är fett kul! Asså dom lägger typ flera miljoner på deras barns kalas hahah det är tyå Ninjakalas och prinsesskalas ;) Asså fett onödigt :/ aja är iaf kul och kolla på. Jag är typ död och pallar inte gå upp till mitt rum och lägga upp dom sista bilderna från NY så gör det imorron istället!
Asså jag vet inte om jag ska lägga ner den här bloggen och börja på en ny elr kanske bara typ sluta blogga...Alla klagar bara på att den är så dålig men det är inte därför ( om ni tycker att det är så jävla dålig så sluta få in på den da !? ) För jag lyssnar inte på dom utan försöker bättra mig istället. Aja pallar inte med det. Nu ska jag typ dö, Puss!
Asså slutar aldrig garva åt den där bilden...

ASSÅ VA FAN!

ASSÅ ÅÅÅÅ! Mormor är här och barnvaktar Livia och jag kom nyss hem från Balletten....Asså mormor hår inte så bra och hon var på övervåningen och badade Livia och hade typ TV:N på högsta volym, och jag hade glömt nycklarna inne så jag har stått och bankat och skrikigt i typ en halv timme och väntat på att hon ska öppna!!!!!! Asså GHAAAA!
LÅT DET INTE HÄNDA IGEN! ...


Bilder från NY Del 2 ;)

Tjaaa, har gjort as mycket läxor, har ju NO prov imorron ... Det är iaf därför jag bloggar så sent! Igår fick jag ett solo på Julshowen. ( Jag fick ett solo i 4:an också ) Jag vet inte om jag vill ta det eller inte för solot är lite konstigt. Vi ska typ rappa haha kommer skämma ut mig inför hela skolan / ca 2000 pers! Men vi får se om jag tar det kommer jag ju inte få något mer solo typ någon gång eftersom jag redan har fått två ;) Men aja måste tänka...

Här kommer bilderna:
På chicaco musikale, elr utanför ;)DISS: starbuks! Asså alla som snackar så mkt om Starbuks asså det finns typ inget gott där! På alla ställen jag var på fanns det inte ens läsk! Och jag gillar inte kaffe, bara kaffe latte....


Stolt fotograf :/Asså det fanns fett mycket ekorrar som typ kom as nära!!! Jaa jag vet k bry ;)


*bjuder*


Asså fan vad det blåååste!Asså allt var rosa där! ;)

Kommer mer i Del 3 ;)

PussN
Mini inlägg...

Snart åker jag, Maja, Anna o Nike åka till DC
Har typ as brottom för att Anna är världens segaste människa på att blogga! Aja ikväll kommer det mer bilder från New york...Puss på er ;)

Bilder från NY Del 1 :

Hej på er!
Nu e jag tbx och ska jag lägga upp massvis av bilder från NY, Asså det har varit så jävla kul! Det e lite svårt att beskriva, man måste liksom få se själv. Har handlat för 3700 kr ... :/ hahah men det behövde jag, hade typ nada kläder innan! Aja här kommer bilderna:Vägen utanför där vi bodde:Times sq:Asså Justin Bieber kom till NY dan då jag åkte och kolla här! VI TOG BILD MED SAMMA ... GREJ!
OCH SÅ SÅG JAG SPINDELMANNEN UTANFÖR M&MS STORE!!!!!!

herregud! Dessutom har jag nu rört samma kläder som Justin har HAFT PÅ SIG på en av hans konserter på Maudam tuassous elr hur det nu stavas!

Det kommer med bilder sen!
PUUUUSS


RSS 2.0